vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Breaking and Entering

Dela
Efter ett inbrott i sin studio följer landskapsarkitekten Will efter tjuven, en tonåring, till en lägenhet denne delar med sin mamma Amira, en flykting från Bosnien, och Will inleder en affär med henne.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Breaking and Entering

Annons
Betygsätt Breaking and Entering
9
5
Från kritikerna

2.5 av 5 Kritikers samlade betyg 20 recensioner

  • Filmens poäng är att INTE ta ställning för eller emot någon av kontrahenterna utan att visa människor med deras komplikationer.

  • ...en sympatisk film som på samma sätt som Crash försöker rota i källan till fördomar.

  • Skicklig studie av ett samtida samhälle.

  • Att bryta sig in i en byggnad, en själ, ett liv eller ett äktenskap kan ses som helt skilda typer av inbrott. Hur som helst tar Anthony Minghella med oss på den resan i Breaking and Entering...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer