vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
När kemiläraren och helyllepappan Walter White får reda på att han har obotlig cancer, så bestämmer han sig för att börja tillverka den olagliga drogen Crystal Meth för att kunna försörja sin familj och lämna efter sig ett ekonomiskt arv så att de klarar sig efter att han gått bort. Det leder till ett fullkomligt kaos, minst sagt. Kritikerrosade Breaking Bad beskrivs som en mörk och intensiv dramaserie som följer en människas moraliska förfall på nära håll. Den sändes mellan 2008-2013 med totalt fem säsonger och rankas som den bästa serien någonsin – alla fall enligt IMDb, där serien har hela 9,5 av 10 i det betyg som miljontals tittare varit med och satt. Breaking Bad skapades av Vince Gilligan och huvudrollerna spelas av Bryan Cranston som Walter White och Aaron Paul porträtterar Jesse Pinkman, en tidigare elev till Walter som blir hans partner i den riskabla och farliga narkotikaverksamheten. Under sina fem säsonger hann serien bli oerhört populär världen över, både hos tittare och kritiker. Bland annat så nominerades serien hela 58 gånger på Emmygalan, där det ledde till 16 Emmys i slutändan. Serien har under årens gång fått ett par spin off:s och uppföljare, däribland dramaserien Better Call Saul och filmen El Camino: A Breaking Bad Movie. Vill du se Breaking Bad online så finns serien att streama på Netflix och SF Anytime i nuläget.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Breaking Bad

Annons
Netflix
Prenumeration
Betygsätt Breaking Bad
126
18
Från kritikerna

4.4 av 5 Kritikers samlade betyg 7 recensioner

  • Ett oförglömligt knarkepos.

  • Utan att överdriva eller falla till föga för något slags fanclubstryck - en av världens bästa TV-serier. Någonsin.

  • tv.nu

    Familjelivet som överlappar grov kriminalitet. Mer spännande än så här blir det kanske inte.

  • If dark comedy is your flavour, this is a veritable feast.

  • ... is often low key, occasionally explosive and never boring.

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy