vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Buffy the Vampire Slayer

Dela
Sarah Michelle Geller tar på sig rollen som Buffy Summers i denna TV-version av "Buffy och vampyrerna", baserat på filmen med samma titel som bl.a. hade skådespelerskan Kristy Swanson i en av rollerna. Buffy är en vampyrdråpare, en i mängden av utvalda kvinnor som har ett uppdrag: att leta efter och förgöra vampyrer, demoner och andra mörka krafter. Till skillnad från hennes föregångare så har Buffy lyckats bilda en nära grupp av stödjande vänner; Willow, Xander och Cordelia som hjälper henne i kampen mot ondskan. Eftersom Sunnydale, staden där Buffy och hennes vänner bor, ligger ovanpå en port till demonernas sfär tar hennes strid mot det onda aldrig slut.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Buffy the Vampire Slayer

Annons
Betygsätt Buffy the Vampire Slayer
159
46
Från kritikerna

4.2 av 5 Kritikers samlade betyg 5 recensioner

  • Sarah Michelle Gellar who literally carries the entire first season, announcing the arrival of a great new television talent.

  • Clever writing and an appealing cast make this cult series eminently watchable.

  • ...this looks like one of the brightest new shows of the season.

  • There was death. There were demons. And, of course, there was drama.

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer