vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Captain America: The Winter Soldier

Dela
Steve Rogers aka Captain America lever ett lugnt liv i Washington och försöker att anpassa sig till den moderna världen. När S.H.I.E.L.D. attackeras dras dock Captain America in i en härva av intriger som hotar hela mänskligheten.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner

Streama Captain America: The Winter Soldier

Annons
Betygsätt Captain America: The Winter Soldier
90
18
Från kritikerna

3.5 av 5 Kritikers samlade betyg 27 recensioner

  • ...en perfekt popcornrulle för den som vill bli oförskämt underhållen i drygt två timmar!

  • ...är inspirerad av sjuttiotalets politiska thriller­genre.

  • Det blir tuffa fighter, fullt fläng och färgstarka figurer. Med tanke på hur mycket serietidningsaction som pytsas ut i dessa tider är det ganska imponerande hur underhållande det fortfarande är...

  • Så cool har inte Samuel L Jackson varit sedan han skällde ut ett tv-ankare som förväxlade honom med Laurence Fishburne för någon månad sedan.

  • Det är ett rafflande upplägg och gör superhjälten ovanligt an- och utsatt: den redan rätt alienerade Rogers tvingas in i en situation där han dels inte vet vem han kan lita på, dels tvingas ta reda på saker han hoppades inte få veta.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer