vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Céline Dion - en stjärna föds
Céline Dion à l'Eurovision

Dela
Dokumentär om sångerskan Céline Dion. När kanadensiskan 1988 plötsligt ställde upp med Schweiz bidrag i Eurovision Song Contest höjde många på ögonbrynen. Beslutet var inte utan risk; inför 500 miljoner tittare skulle sångerskan som inte var känd för den europeiska tv-publiken antingen göra sig till åtlöje eller succé med "Ne partez pas sans moi". Genom unikt arkivmaterial skildrar filmen Céline Dions karriär från den musikaliska bakgrunden till det stora genombrottet.

Upphovsland: Schweiz

Dela
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner

Streama Céline Dion - en stjärna föds

Betygsätt Céline Dion - en stjärna föds
3
3

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer