vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Comedy Queen

Dela
Trettonåriga Sasha har bestämt sig för att bli ståuppkomiker. Mest av allt vill hon få sin pappa att skratta, som gråter i duschen när han tror att ingen hör. Hemma påminner allt om mamma som inte längre lever och bakom ögonen bränner de livsfarliga tårarna. Men Sasha vägrar gråta. I hemlighet skriver hon en lista på allt hon måste göra för att överleva sorgen: raka av sig håret, sluta läsa böcker, tacka nej till världens gulligaste hundvalp och framförallt, bli en - Comedy Queen.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Comedy Queen
5
12
Från kritikerna

3.7 av 5 Kritikers samlade betyg 7 recensioner

  • ...en uppfriskande komedi i Göteborgsmiljö med både humor och svärta.

  • En drivet berättad, tidlös, blivande klassiker i sin genre.

  • Suveränt skådespeleri av Sigrid Johnson i regissören Sanna Lenkens drama om en tonårstjej som sorgbearbetar genom att bli ståuppkomiker.

  • ...följer den snitslade banan med säker hand.

  • Det tunga temat blandas upp med en stor portion värme och såklart en del komik. Jag gråter och skrattar om vartannat i biofåtöljen.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer