vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Conviction

7.0 IMDb2006 • Kriminaldrama • USA

Om några unga biträdande distriktsåklagare på Manhattan. Chef för byrån är den kylige men dedikerade distriktsåklagaren Alexandra Cabot och tillsammans med sina adepter tar hon sig an de utmaningarna de ställs inför.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Pilot
  Kriminaldrama, S1:A1

  Nick Potter lämnar sin firma för att börja arbeta på ett advokatkontor i New York, där man för tillfället utreder ett fall med en välkänd narkotikahandlare. Under tiden förlorar Finn huvudbeviset i sitt fall. Snart blir en assistent nerskjuten och det visar sig att en av de andra assistenterna ka...

  Prime Video
 • Avsnitt 2 - Denial
  Kriminaldrama, S1:A2

  Steel åtalar en 14-årig pojke efter att han dödat sin bror med ett baseballträ. Peluso utreder varför en sportkille på ett high school begick ett hatbrott mot en homosexuell man. Rossi försöker få en prostituerad att vittna i en våldtäcktsrättegång. Finn förbereder sig för en blind-date.

  Prime Video
 • Avsnitt 3 - Breakup
  Kriminaldrama, S1:A3

  Finn utreder varför en mamma påstod att hennes dotter var döende i cancer. Potters vän arresteras för kokaininnehav, men när hans vän ber honom om hjälp, skickar Potter honom till Desmond. Under tiden påbörjar Cabot sin antidrog-kampanj.

  Prime Video
 • Avsnitt 4 - Indebted
  Kriminaldrama, S1:A4

  Desmond åtalar en känd musikproducent för mord. Jessica berörs personligen av ett fall av hustrumisshandel, när hon får veta att även hennes mamma blir slagen av sin man. Under tiden har Christina fått en bortskämd diplomatson på halsen, och måste reda ut hans porrklubbsbesök.

  Prime Video
 • Avsnitt 5 - Savasana
  Kriminaldrama, S1:A5

  Finn tar sig an ett fall av barnmisshandel, och Desmond har en one night stand med en kvinna från rätten. Steele ställer in en träff med Jessica.

  Prime Video
 • Avsnitt 6 - Madness
  Kriminaldrama, S1:A6

  Desond arbetar på en psykiatrisk avdelning, och Peruso känner sig pressad av flickvännen. Finn lånas ut till en grym åklagare. Potter ersätter Desmond i ett av hans fall - med katastrofala följder, och Rossi tar sig an en familjefejd, där en döv flickas pojkvän anklagas för att ha knivhuggit henn...

  Prime Video
 • Avsnitt 7 - True Love
  Kriminaldrama, S1:A7

  Potter misshandlas under vapenhot efter att försökt få ett vittne att vittna. Rossi tar sig an ett fall med en modell som påstår sig blivit våldtagen. Steele jobbar på ett nytt fall, där den ena parten i en homosexuell relation har dött.

  Prime Video
 • Avsnitt 8 - Downhill
  Kriminaldrama, S1:A8

  Potter tror att han tar sig an ett lätt fall - till dess en präst vill att åtalet läggs ner. Cabot tar sig an ett fall där svaranden står åklagad för försäkringsbedrägeri. Desmond får betala för sitt beslut att arbeta med en exklusiv svartklubb för herrar.

  Prime Video
 • Avsnitt 9 - The Wall
  Kriminaldrama, S1:A9

  Desmond och Steele stöter på svårigheter när de står som åklagare i ett tonårsmordfall. Peluso försöker åtala en polismördare. Cabot skickar Finn och Potter på dramalektioner i förhoppning att deras framträdande i rätten. Under tiden försöker Rossi hantera sin mycket dysfunktionella familj.

  Prime Video
 • Avsnitt 10 - Deliverance
  Kriminaldrama, S1:A10

  Steele går upp mot en advokat som försvarar en kvinna som anklagas för att ha dödat sin man.

  Prime Video
 • Avsnitt 11 - Indiscretion
  Kriminaldrama, S1:A11

  Steele försöker åtala i ett våldtäcktfall, men offrets pappa hindrar honom. Desmonds fall involverar ett förmöget par och en spådam. Finn och Peluso går på¨vad man nästan kan kalla en dejt.

  Prime Video
 • Avsnitt 12 - 180.8
  Kriminaldrama, S1:A12

  En ung kvinna hittas mördad kort efter att hon lämnat en lokal bar. Barens dörrvakt blir snart misstänkt för brottet.

  Prime Video
 • Avsnitt 13 - Hostage
  Kriminaldrama, S1:A13

  Två mordmisstänkta tar flera medlemmar från distriktsåklagarens kontor gisslan, medan de förhandlar om sin flykt med polisen.

  Prime Video