vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Den sista färden
Deliverance

Dela
Fyra affärsmän reser ut i vildmarken en helg för att paddla kanot på floden Cahula-wassee. Under vad som var tänkt som en upfriskande och äventyrlig semester blir männen utsatta för en rad otroliga händelser och tvingas kämpa för sina liv.

Upphovsland: USA

Dela
Mer äventyr? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Den sista färden
28
1
Från kritikerna

4.5 av 5 Kritikers samlade betyg 8 recensioner

  • ...den är välgjord, det är spännande casting och handlingen tar upp flertalet intressanta teman.

  • ...en surrealistisk resa genom människans mörkaste delar, och utforskar vad som händer när hon står inför liv och död. Det är en realistisk filmupplevelse där klyftorna i det amerikanska samhället uppmärksammas på ett mångbottnat sätt.

  • ...John Boorman's odyssey of four men (...) on their fateful canoe trip resonates with a chilling power...

  • ...the performances have a validity that transcends the film; Jon Voight, Burt Reynolds and, indeed, all the members of the cast are finely tuned and very good.

  • Each actor is attuned to the character he plays, but all of them are dominated by the mysteriousness of the hill country.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer