vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Desperate Housewives

Dela
Bakom fasaden av ett vackert vykort bor fyra kvinnor vars liv är allt annat än en idyll. Aningen pinsamma Susan är skild och mamma till dottern Julie. Lynette är en utmattad mamma till fyra stökiga barn och gift med Tom. Bree är grannskapets egna Martha Stewart, vars perfektion fungerar som en mask för hennes egentligen dysfunktionella liv. Före detta modellen Gabrielle som är gift med stilige och framgångsrika Carlos, vill både ha kakan och också äta den. Observerar alla gör Mary Alice som tog sitt egna liv och nu kommenterar på sina före detta grannar från ovan.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Desperate Housewives

Annons
Betygsätt Desperate Housewives
93
39
Från kritikerna

4.1 av 5 Kritikers samlade betyg 5 recensioner

  • ...full av komiska godbitar och emellanåt riktigt bra drama.

  • Finns det någon som helst rättvisa i den här världen så blir Desperate Housewives-boxen vald till Årets Julklapp i den där årliga sammanställningen och jag blir hemmafru innan jag fyller 30.

  • ...it’s more an often-laugh-out-loud-funny Dynasty with subversions.

  • Refreshingly original, bracingly adult and thoroughly delightful, Desperate Housewives is like the answer to a TV prayer you didn't know you'd made.

  • ...remains a premium bon bon of trashy entertainment satisfaction that isn't fattening or illegal.

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer