vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Detektiven från Beledweyne

...

Sverige
Kriminaldrama
0
0

Kriminaldrama där en vårdslös, före detta åklagare just ska utvisa en asylsökande man från Somalia. När han visar sig vara ett polisiärt utredningsgeni börjar ett samarbete som i slutändan kan gynna dem båda.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Kriminaldrama

  Tilda Renström jobbar på migrationsverkets förvar i Karkebo men vill inget hellre än att få tillbaka sitt tidigare jobb som åklagare. När en flicka från orten försvinner och misstankarna riktas mot förvaret ser Tilda sin chans. På flyktingförvaret finns en somalisk man kallad Tjugofyran. Han säge...

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Kriminaldrama

  Tilda stoppar Tjugofyrans utvisning och med hans hjälp säkrar hon bevis som för utredningen framåt. Hon ser till att pressen uppmärksammar hennes bidrag men nämner ingenting om den hjälp hon fått. Utredaren Mats Drevlid blir dock misstänksam. Och när Missing People gör ett fynd som pekar på att d...

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Kriminaldrama

  Tilda har, trots sina tidigare tjänstefel, återfått jobbet vid åklagarmyndigheten i Uppsala men hon har ögonen på sig. Hon tilldelas utredningen om den man som hittats död i sin bil med huvudet i baksätet. Hon känner sig pressad och inser att hon behöver Tjugofyrans hjälp. Men som åklagare har Ti...

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - Avsnitt 4
  Kriminaldrama

  Tilda är hårt ansatt av både media och sin pappa. Hon är pressad till resultat men trycks hela tiden ner av sin framgångsrika syster Beata. Ett förfalskat bevis tvingar polisen att riva upp utredningen.

  SVT Play
 • Avsnitt 5
  Kriminaldrama

  En man mördas i vad som ser ut att vara en gänguppgörelse. Mordet tycks ha koppling till den utredning som fick Tilda avskedad som åklagare. Nu ser hon chans till upprättelse, men den falska asylansökan Tilda gjort åt Tjugofyran skapar problem.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy