vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Django Unchained

Film
Action
Drama
Västern
Dela
Film
Action
Drama
Västern
290
53
Prisjägaren Dr King Schultz fritar en grupp slavar för att få hjälp med att söka upp bröderna Brittle som han har kontrakt på. Slaven Django kan identifiera bröderna och får följa med på uppdraget, tillsammans bildar de ett dödligt effektivt team.

Upphovsland: USA

Film
Action
Drama
Västern
Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Django Unchained
290
53
Från kritikerna

3.8 av 5 Kritikers samlade betyg 35 recensioner

  • Premisserna är de vanliga. Det finns många onda män, det finns några få goda, och de förstnämnda ska slaktas. Tarantinos hämndbegär verkar vara omättligt.

  • Att klandra Quentin Tarantino för faktafel angående slaveriet är som att angripa George Lucas för hans bild av vardagslivet i en galax långt, långt borta.

  • Dialogerna är lysande - brutalt roliga - och bilderna storslaget dramatiska.

  • Det är inte ”Rötter”, ej heller ”Det våras för sheriffen”. Detta är regissörens freskomålning efter spaghettiwesterngenrens barocka estetik.

  • Under två timmar och 45 minuter bjuds vi åtminstone på ­cirka två timmars härligt skön tarantinsk galenskap. Sådant vi kanske aldrig skulle ha fått, om där funnits någon som hade försökt tämja regissören …

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy