vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Djävulsmasken
La maschera del demonio

Dela
En vacker häxa döms till döden för sina onda gärningar genom att få en metallmask hamrad i ansiktet innan hon bränns på bål. När hon dör lägger hon en fruktansvärd förbannelse över alla sina framtida ättlingar, men när två ovetande resenärer upptäcker hennes sista viloplats och dessutom droppar blod på hennes vilande lik, släpper de återigen lös henne i all hennes fantastiskt vackra och skräckinjagande prakt.

Upphovsland: Italien

Dela
Mer skräck? Kolla här...sektionspartner

Streama Djävulsmasken

Annons
Betygsätt Djävulsmasken
0
0
Från kritikerna

4.0 av 5 Kritikers samlade betyg 2 recensioner

  • ...Bava crams every frame with fascinating, horrid detail.

  • It doesn’t seek to terrify its viewers; it wants to hypnotize them instead.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer