vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Dödsspelet
The Dead Pool

Dela
När en rockstjärna dör under en filminspelning visar det sig att han fanns med på en dödslista, och att filmens regissör är med i ett spel där deltagarna gissar vilken kändis som kommer att dö först. Polisinspektör Dirty Harry Callahan (Clint Eastwood) sätts på fallet och när fler kändisar mördas upptäcker Harry att han själv finns med på listan.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Dödsspelet
22
2
Från kritikerna

3.3 av 5 Kritikers samlade betyg 3 recensioner

  • ...är ren underhållning och inte så mycket mer.

  • “The Dead Pool,” which is as good as the original “Dirty Harry,” has lots of new angles, and a lot of things to say, especially about horror films, television news and the burden of being a celebrity.

  • ...the fascination of the film lies not in its thriller mechanics but in the character played by Eastwood.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer