vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
I denna serie följer man doktor Michaela Quinn på hennes äventyr i Amerika under 1880-talet. Michaela bor i Colorado Springs, dit hon flyttade efter sin fars död. I Colorado Springs måste hon vinna invånarnas förtroende, som är väldigt skeptiska till en kvinnlig doktor. Vad som sticker ännu mer i invånarnas ögon är att Michaela står upp för stadens minoriteter och hyser sympati för prostituerade. Hennes kamp mot samhället förstärks av hon bryr sig mycket om tre föräldralösa barn och förälskar sig i en robust men stilig man som bor i bergen, den svårfångade Sully.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Doktor Quinn
87
27

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer