vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Komedi

Drugdealer

2021 • Sverige

Linus jobbar som knarklangare i sin svärfars kriminella organisation. När svärfar åker in i fängelse kliver Linus upp som självutnämnd ledare, exalterad över nya idéer för hur man kan optimera langandet med rutiner, bra kundbemötande och mångfaldsrekrytering. De övriga langarna och kunderna är inte lika förtjusta.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Komedi, S1:A1

  För den godtrogne medelsvennen Linus är ordning och reda A och O. När han blir av med jobbet får han en anställning hos sin svärfar, som knarklangare i hans kriminella organisation.

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Komedi, S1:A2

  När Carlos blir tagen av polisen tar Linus på sig rollen som ny HR-chef. Med kreativt nytänkande och fyndiga idéer försöker han tänka utanför boxen och utveckla knarkverksamheten.

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Komedi, S1:A3

  Linus tar hjälp av funkisen Frida för att öka försäljningen. Hon kan sälja droger helt öppet utan att någon misstänker henne för att vara kriminell och snart dominerar hon hela försäljningen.

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - Avsnitt 4
  Komedi, S1:A4

  Linus börjar sälja knark i utbyte mot konst från en ung konstnär som garanterar att han är en lovande sådan. Samtidigt tvingas Alex plocka fram sin mjuka sida och trösta Lill-Jerry.

  SVT Play
 • Avsnitt 5 - Avsnitt 5
  Komedi, S1:A5

  Linus tar in en svensk helylle-kille som säljare för att nå en ny kundkrets. Killen langar helt onaturligt bra, dygnet runt och lyckas verkligen övertyga alla att köpa, även barn.

  SVT Play
 • Avsnitt 6 - Avsnitt 6
  Komedi, S1:A6

  Linus värnar om de anställdas psykiska hälsa och styr upp medarbetarsamtal med alla langare. Han vill kontrollera att de trivs på jobbet och mår bra och han får dem verkligen att stanna upp, lyssna inåt och känna efter.

  SVT Play
 • Avsnitt 7 - Avsnitt 7
  Komedi, S1:A7

  Firmans droglager är slut och i brist på colombianskt knark får de nöja sig med en okänd produkt från Abchazien. Samtidigt får de anställda ett par VR-glasögon i present att dela på. I rollerna: Jonatan Unge, Toni Prince m.fl. .

  SVT Play
 • Avsnitt 8 - Avsnitt 8
  Komedi, S1:A8

  Linus svärfar Carlos ska äntligen få komma ut ur fängelset och det ska firas med storslagen fest. Dock förstår inte Linus varför de andra langarna inte är riktigt lika glada och exalterade som han.

  SVT Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer