vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Du gör mig galen!
Silver Linings Playbook

Film
Dramakomedi
Romantik
Dela
Film
Dramakomedi
Romantik
140
55
Pat, en före detta lärare har precis släppts ut från den psykiatriska anstalten där han suttit efter att ha försökt slå ihjäl sin frus älskare. Nu tvingas han flytta hem till sina föräldrar och gör allt han kan för att återförenas med sin ex-fru.

Upphovsland: USA

Film
Dramakomedi
Romantik
Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Du gör mig galen!
140
55
Från kritikerna

3.5 av 5 Kritikers samlade betyg 32 recensioner

  • Det här är ett drama med komiska inslag, framfört av begåvade skådespelare när de är som bäst. Och trots att det är förutsägbart är det ytterst sevärt och lite besvärande hela tiden.

  • ...det finns inte en enda biroll som inte är med och lyfter den här märkvärdiga filmen. Till oroväckande maniska höjder, oroväckande snabbt.

  • Robert De Niros insats är väl någonstans på nivå med Jack Nicholson i besläktade ”Livet från den ljusa sidan”...

  • En berörande, livsbejakande och färgstark film, som är både hjärtskärande och väldigt rolig.Och som tar psykisk ohälsa på allvar – samtidigt som den vågar skämta om den.

  • Det är i första hand skådespeleriet som gör Russells film sevärd. Jennifer Lawrence, som sopade hem en Oscar i veckan, är som alltid eminent. Robert De Niro har inte varit så här inspirerad sedan Wag the dog (1997).

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy