vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

El Niño
El Nino

Dela
Gibraltar sund, Europas södra gräns; bara sexton kilometer skiljer Afrika från den Gamla världen. Risktagande, adrenalin och pengar erbjuds för den som kan ta sig sträckan med en båt lastad med hasch, i sjögång och med polisen i hasorna. Poliserna Jesús och Eva har i åratal försökt bevisa att haschets handelsväg numer är kokainets huvudsakliga ingångsport i Europa. Deras mål är El Inglés, mannen som drar i trådarna från Gibraltar, och hans verksamhetsbas.

Upphovsland: Spanien, Frankrike

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt El Niño
0
0

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer