vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

En annan värld

Dela
Philippe är vd på ett stort företag. Men bakom den framgångsrika fasaden börjar hans tillvaro att falla sönder. Han ligger i skilsmässa och kämpar hårt med att hitta ett sammanhang i den verksamhet som han har varit en del av under så många år. Samtidigt har han fått order uppifrån om att företaget, trots vinster, måste skära ner ytterligare i den redan hårt prövade personalstyrkan. Frågan är hur mycket längre han kan gå. Eller om han ens har ett val ... Ett högaktuellt samtidsdrama i samma anda som Ken Loach och Robert Guédiguian. ★★★★ "Genialt om hur världar krockar" Annika Gustafsson, Sydsvenskan

Upphovsland: Frankrike

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama En annan värld

Betygsätt En annan värld
0
0

Medverkande

 • Stéphane Brizé
  Regissör
 • Sandrine Kiberlain
  Skådespelare
 • Vincent Lindon
  Skådespelare
 • Anthony Bajon
  Skådespelare
Från kritikerna

3.8 av 5 Kritikers samlade betyg 3 recensioner

 • Filmen är intelligent, tänkvärd och väldigt fransk, dock inte lika pladdrig som dagens franska filmer ofta tenderar att vara.

 • ...visar hur alla sitter i samma rävsax i dagens franska klassamhälle.

 • ...en finsnickrad rapport från franska fabriksgolv och styrelserum.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer