vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Ensam hemma
Home Alone

Dela
Åttaårige Kevin blir av misstag lämnad ensam kvar hemma när hans familj åker till Paris för att fira jul. Samtidigt har ett par inbrottstjuvar upptäckt att han är alldeles ensam i huset, de har dock inte räknat med motståndet de möter från Kevin.

Upphovsland: USA

Dela
Mer för familjen? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Ensam hemma
243
24
Från kritikerna

3.1 av 5 Kritikers samlade betyg 8 recensioner

  • ...mestadels hyfsat kul och framförallt i början är julstressen komiskt igenkännlig och nästan till och med för påtaglig.

  • Its oh-so simple set-up (...) hits a gold seam of childhood fantasy, the wonderful collection of what-ifs of a world stripped of parental monitoring.

  • ...a cutesiness overload...

  • What works (...) and almost carries the day, is the gifted performance by young Macaulay Culkin, as Kevin.

  • ...an amusing blend of cute humour and cartoon violence.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer