vidare till tv.nu
Se trailer
Veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Kriminalare

Ett lik i trädgården
Buried in the Backyard

2018 • USA

Om förövare som valt att begrava resterna av sina mordoffer i sin egen trädgård. Att lokalisera offret är dock bara början och serien ger en unik inblick i polisens efterföljande arbete.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A1

  En mamma och hennes bebis försvinner oförklarligt från deras hus i Kalifornien. När polisen upptäcker blod på deras bakgård granskas en sörjande far, samtidigt som man kämpar för att få hem mamman och barnet innan det är för sent.

  C More
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A2

  En byggherre försvinner i öknen i Arizona, och hans bror ger sig ut för att avslöja sanningen. Men när vandrare snubblar över en ohygglig upptäckt inser polisen snabbt att det inte går att lita på någon i korselden.

  C More
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A3

  En fruktansvärd upptäckt i majsodlingen på en bakgård är bara början på en outsäglig fasa. När skräcken sprider sig i den lilla staden i Mellanvästern leker någon en dödlig katt-och-råtta-lek och det dröjer åratal innan den hemska sanningen avslöjas.

  C More
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A4

  En trevlig dag i Michigan fylls av fasa när en lantbruksarbetare gräver upp ett kranium på en stor bakgård. Upptäckten skakar ett sammansvetsat samhälle i sina grundvalar, och man undrar om en mördare har brutit ner stadens säkerhet.

  C More
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A5

  När en privatdetektiv försvinner med tiotusentals dollar undrar polisen i Florida om hon är välbehållen. Men när de hittar en bränd kropp, följer de ett spår av hemligheter och lögner för att fånga en brottsling som håller sig precis utom räckhåll.

  C More
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A6

  En populär friidrottare på high school försvinner i natten i Philadelphia, och hennes närmaste krets blir misstänkta. När en fruktansvärd scen uppdagas i en skog i närheten kräver familjen svar, men ingen är beredd på sanningen.

  C More
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A7

  Luften går ur en fest i skogen utanför en gruvstad i Pennsylvania när någon försvinner. Polisen har fler frågor än svar, och när snön smälter bort gör man en fruktansvärd upptäckt. Det är tydligt att någon döljer en dödlig sanning.

  C More
 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A8

  En skogsvandring i Hollywood Hills tar en skrämmande vändning när en hund gräver upp en kvinnas fot. När paniken sprider sig i samhället i södra Kalifornien fruktar en familj att de är i fara, medan polisen gör allt för att fånga mördaren.

  C More
 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A9

  Framtiden ser ljus ut för en kvinna som nyss tagit universitetsexamen. Men när hennes bil hittas övergiven får polisen bråttom att hitta henne. Flera veckor senare kommer ett medium med oväntade svar, följda av en lika oväntad upplösning.

  C More
 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A10

  När en olyckligt kär tonåring försvinner får polisen i Indiana reda på att hon har en hemlighet. Och när ett par tonåringar gör en hemsk upptäckt i skogen, blir det uppenbart att hemligheterna på en gymnasieskola är mörkare och djupare än man anat.

  C More
 • Avsnitt 11
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A11

  Ett par gör en hemsk upptäckt i sitt hem i Ohio. Och när polisen får ännu ett samtal fruktar de att någon ger sig på unga kvinnor. Men i takt med att de hittar fler misstänkta upptäcker de en hemlighet som är otäckare än själva brottet.

  C More
 • Avsnitt 12
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A12

  När ett vänskapligt vad avslöjar en hemsk scen under ett hem i Kalifornien nystar polisen upp en 14-årings försvinnande. Rättvisa skipas till slut när djupt begravda sanningar ser dagens ljus och en mörk familjehemlighet avslöjas.

  C More
 • Avsnitt 13
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A13

  När en bekymrad granne snubblar över en fruktansvärd scen i ett hem i Spokane i Washington blir en familj förkrossad av hemligheter som avslöjas. Polisen nystar upp en märklig väv av sanningar och lögner, och hittar bevis som får fast en mördare.

  C More
 • Avsnitt 14
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A14

  Julen ser ut att bli ljus för en omtänksam mor i Oklahoma. Men hennes barn vaknar upp till en mardröm när hon försvinner spårlöst. Polisen följer två misstänkta längs en väg av svek, tills en omstörtande nyhet lurar ut mördaren ur skuggorna.

  C More
 • Avsnitt 15
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A15

  När en bil som tillhör en tjej från södra Kalifornien hittas övergiven reser polisen många mil under flera år för att lösa hennes försvinnande. Till slut leder en upptäckt som knarkpolisen gör på en bakgård till en våldsam mördare.

  C More
 • Avsnitt 16
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A16

  En student i Florida försvinner efter en utekväll. Polisen fruktar att det kan finnas en koppling till flickor som försvunnit från ett annat studentboende. Men när en hund nosar upp en grav på en bakgård visar det sig att lösningen är närmare än så.

  C More
 • Avsnitt 17
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A17

  En före detta katolsk präst som blivit fastighetsmäklare försvinner från Florida, och polisen upptäcker minst sagt märkliga omständigheter. När ett tips avslöjar en hyrd mördare avslöjas det att hjärnan bakom brottet är en kallblodig mördare.

  C More
 • Avsnitt 18
  Dokumentär, Kriminalare, S3:A18

  Säsongsavslutning. När en framgångsrik fastighetsmäklare försvinner granskar polisen i Florida männen i hennes liv, men fallet växer när fler kvinnor försvinner. Den hemska sanningen avslöjas inte förrän ett av offren lyckas fly från sin kidnappare.

  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer