vidare till tv.nu
Ett lik i trädgården
trailer

Ett lik i trädgården
Buried in the Backyard

Dokumentär, Kriminalare, USA

Om förövare som valt att begrava resterna av sina mordoffer i sin egen trädgård. Att lokalisera offret är dock bara början och serien ger en unik inblick i polisens efterföljande arbete.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Ett lik i trädgården del 1
  Dokumentär, Kriminalare

  Det var en varm sommardag i Seattle som polisen fann resterna av en styckad kropp på bakgården till ett hus på Canyon Road. Upptäckten skulle leda polisen tillbaka till ett gammalt mordmysterium och koppla en hel familj till händelsen.

 • Avsnitt 2 - Ett lik i trädgården del 2
  Dokumentär, Kriminalare

  När Ron kommer hem från jobbet en natt är hans fru Lisa försvunnen. Två dagar senare hittas hon begravd nära parets hus. Polisen djupdyker i Lisa förflutna för att lokalisera mördaren och det visar sig att förövaren är en närstående till familjen.

 • Avsnitt 3 - Ett lik i trädgården del 3
  Dokumentär, Kriminalare

  När en husägare hittar en kvinna begravd på hans tomt väcks ett 30 år gammalt mysterium till liv. För att lösa fallet måste polisen gå igenom alla ledtrådar på nytt, vilket leder de fram till en mördare som aldrig trodde att han skulle åka fast.

 • Avsnitt 4 - Ett lik i trädgården del 4
  Dokumentär, Kriminalare

  En välkänd fastighetsförmedlare hittas mördad i en önskebrunn som ligger i anslutning till en av hennes fastigheter. När polisen sätter igång med utredningen visar det sig att hennes arbete resulterar i ett hav av misstänkta.

 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Kriminalare

  I november 2007 åker Christine iväg till en gård med sina vänner. Några dagar senare får hennes mamma ett samtal om att hon är försvunnen. Mamman söker febrilt efter sin dotter men det dröjer två år tills hennes kropp hittas nergrävd vid ett hotell.

 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Kriminalare

  Ett par i Kalifornien planerar att renovera sin trädgård. Det som är tänkt som ett roligt projekt visar sig bli parets värsta mardröm när en död kropp hittas nergrävd. Det visar sig sedan att det inte är den enda personen som mördats på platsen.