vidare till tv.nu
Se trailer

Dokumentär, Kriminalare

Ett lik i trädgården
Buried in the Backyard

USA

Om förövare som valt att begrava resterna av sina mordoffer i sin egen trädgård. Att lokalisera offret är dock bara början och serien ger en unik inblick i polisens efterföljande arbete.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Ett lik i trädgården del 1
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A1

  Invånarna i Ohio är i chock efter att resterna av två människokroppar hittas på ett majsfält. Kroppsdelarna tillhör två försvunna tonåringar och det spekuleras om att en satansdyrkande grupp är ansvariga för morden.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2 - Ett lik i trädgården del 2
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A2

  När en byggarbetare hittar delar av en kropp nergrävt bakom en gammal lada återupptas en femton år gammal utredning. Polisen kalla fall-grupp tar sig an ärendet och det visar sig att en av poliserna har en personlig koppling till fallet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3 - Ett lik i trädgården del 3
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A3

  Det är en kamp mot klockan när en ung kvinna rapporteras försvunnen. Polisen i North Carolina gör sitt bästa för att finna ledtrådar som kan hjälpa dem att lösa mysteriet. Men desto längre tiden går desto mer komplext visar sig fallet vara.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4 - Ett lik i trädgården del 4
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A4

  En mamma anmäls försvunnen i Newport men det dröjer inte länge förrän utredningen läggs ner på grund av brist på bevis. Men när en annan ung mamma går samma öde till mötes inser polisen att det finns en koppling mellan fallen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5 - Ett lik i trädgården del 5
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A5

  En chockad byggarbetare i Milwaukee hittar resterna av en kropp nedgrävd på en bakgård. Polisen försöker identifiera kroppen men den är i ett fruktansvärt skick. Rykten om dödsorsaken sprids i byn och plötsligt utbryter panik bland invånarna.

  TV4 Play
 • Se trailer
  Avsnitt 6
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A6

  En pensionerad lärare försvinner från ett lugnt område i Idaho. Ledtrådarna är få men hans dotter är benägen att finna sin far. Polisen jobbar hårt med fallet och efterhand visar det sig att mördaren är en väldigt oväntad person.

 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A7

  Invånarna i Folly Beach försätts i skräck när tre flickor hittas tillfångatagna, en annan flicka mördad och tre försvunna. En omfattande polisutredning påbörjas men jakten på den skyldige visar sig vara betydligt svårare är vad polisen kunnat ana.

 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A8

  En väl bevarad hemlighet är på väg att komma upp till ytan i Florida. Men innan polisen kan avslöja den mörka sanningen finns det ett par saker kvar att reda ut. Det störta frågetecknet är om den älskade mammans dubbelliv försatte henne i fara?

 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A9

  Rädslan sprider sig genom den lugna lilla staden i New England när en byggarbetsplats plötsligt blir till en brottsplats. Jakten på bevis leder polisen till en avliden man men tills misstankarna är bekräftade ses alla som potentiella gärningsmän.