vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Fallet Stephen Lawrence
Conviction: The Case of Stephen Lawrence

Dela
Året är 1993 när en ung student mördas av en grupp rasister på öppen gata i sydöstra London. Den efterföljande polisutredningen är bristfällig och 13 år senare är mordet fortfarande olöst, men när utredaren Clive Driscoll plockar upp fallet på nytt väcks sakta hoppet om att rättvisa kan skipas. Fallet Stephen Lawrence är en verklighetsbaserad miniserie med Steve Coogan och Sharlene Whyte.

Upphovsland: Kanada

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Fallet Stephen Lawrence
6
7
Från kritikerna

4.0 av 5 Kritikers samlade betyg 3 recensioner

  • Stark brittisk miniserie om ett verkligt, utdraget rättsfall. Om hur föräldrarna till Stephen Lawrence, som mördades i en rasistisk attack 1993, till slut fick se två av sin sons mördare dömda 19 år senare. Med Steve Coogan som enträgen polis.

  • It somehow maintains the space where Stephen should be but where grief lives for the Lawrences instead.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer