vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Fallet Stephen Lawrence
Conviction: The Case of Stephen Lawrence

...

Kanada
DramaKriminalare
0
0

Året är 1993 när en ung student mördas av en grupp rasister på öppen gata i sydöstra London. Den efterföljande polisutredningen är bristfällig och 13 år senare är mordet fortfarande olöst, men när utredaren Clive Driscoll plockar upp fallet på nytt väcks sakta hoppet om att rättvisa kan skipas. Fallet Stephen Lawrence är en verklighetsbaserad miniserie med Steve Coogan och Sharlene Whyte.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Från kritikerna
 • Stark brittisk miniserie om ett verkligt, utdraget rättsfall. Om hur föräldrarna till Stephen Lawrence, som mördades i en rasistisk attack 1993, till slut fick se två av sin sons mördare dömda 19 år senare. Med Steve Coogan som enträgen polis.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - De kvarblivna pappren
  Drama, Kriminalare, S1:A1

  Tretton år efter deras sons mord i händerna på ett rasistiskt gäng fortsätter Stephen Lawrences föräldrar sin kamp för rättvisa. Samtidigt är DCI Clive Driscoll övertygad om att fallet fortfarande kan lösas, trots motstånd från polisen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2 - Nya bevis
  Drama, Kriminalare, S1:A2

  DCI Driscoll försöker vinna förtroendet hos familjen Lawrence och nyckelvittnena. Efter ett kriminaltekniskt genombrott måste teamet bevisa bevisets integritet innan de kan arrestera någon..

  TV4 Play
 • Avsnitt 3 - Domen
  Drama, Kriminalare, S1:A3

  I september 2010 arresteras två av Stephens misstänkta mördare och ställs inför rätta för hans mord. Försvaret och åklagaren bråkar om potentiell korskontaminering under åren efter mordet, vilket kan innebära att den rättsmedicinska bevisningen är osäkra.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy