vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Familjetrippen
We're the Millers

Dela
David Burke försörjer sig på att sälja marijuana. När han blivit bestulet på sitt lager tvingas han smuggla in ett stort parti droger från Mexiko till USA. Han värvar en pank strippa och två tonåringar så de kan låtsas vara på familjesemester.

Upphovsland: USA, Storbritannien

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Familjetrippen
172
66
Från kritikerna

2.5 av 5 Kritikers samlade betyg 27 recensioner

  • Med mycket ironi, knark och analsexskämt förvandlar han familjen ur originalfilmerna till en nutida familj.

  • ...håller sig länge till råare tongångar, men innerst inne bejakar den någon sorts dröm om den idylliska kärnfamiljen.

  • …som anspråkslös lättsmält komedi sköter den sitt jobb utmärkt.

  • Genremässigt håller sig ”Familjetrippen” tätt intill den tradition av frejdig könsorganshumor som finslipats av regissörer som Farrelly-brorsorna och Judd Apatow...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer