vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
En grupp sociala medier-experter anlitas för att hjälpa ett gammalt familjeföretag att blomstra. Men de blir snart fast på en liten ö i en sjö där en gammal svensk häxa sägs bo.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer skräck? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Feed
20
41
Från kritikerna

2.6 av 5 Kritikers samlade betyg 5 recensioner

  • ...en förvånansvärt läskig och underhållande skildring av influencervärldens aningslöshet.

  • Alla fans av skräckfilm kommer att älska Feed. För det här är en skräckfilm gjord av skräckfilmsälskare för skräckfilmsälskare.

  • En överlevnadsthriller som levererar både kalla kårar och grafiskt äckel när Blair Witch möter Jason i den svenska idyllen.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer