vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Bulling Through
  Dans, Drama, S1:A1

  Dansösen Claire lämnar hemstaden Pittsburgh för att finna lyckan i New York. På en audition på prestigefyllda ABC, American Ballet Company, träffar hon den krävande konstnärlige ledaren Paul. Det blir inledningen till ett liv i en helt ny värld.

  Viaplay
  C More
 • Avsnitt 2 - Cannon Fodder
  Dans, Drama, S1:A2

  Claire försöker slå sig fri från Bryan, som dock bestämmer sig för att uppsöka henne i New York. Kiira, danskompaniets prima ballerina, känner sig hotad av Clarie och påminner Paul om hennes betydelse för ABC.

  Viaplay
  C More
 • Avsnitt 3 - Reconnaissance
  Dans, Drama, S1:A3

  Danskompaniets framtid är osäker efter att Laurent dragit tillbaka sitt stöd. Bryan lyckas lokalisera Claire genom att övertyga Monica om att han ska överraska sin syster. Kiira och Ross visar sig ha ett gemensamt förflutet.

  Viaplay
  C More
 • Avsnitt 4 - Boogie Dark
  Dans, Drama, S1:A4

  Claire gör klart för Bryan att hon inte vill ha honom i sitt liv. Mia börjar visa tecken på sjukdom, medan Paul flörtar med såväl Ross som Eduardo. Daphne ljuger för Jessica om var hennes pengar kommer ifrån.

  Viaplay
  C More
 • Avsnitt 5 - M.I.A.
  Dans, Drama, S1:A5

  Daphne blir satt under press av Sergei när finansieringsfrågan kommer på tal. Samtidigt kan hon inte heller avböja Sergeis önskan att hon uppträder på hans fest på en lyxyacht. Cam bjuder ut Claire på dejt.

  Viaplay
  C More
 • Avsnitt 6 - F.U.B.A.R
  Dans, Drama, S1:A6

  Thanksgiving närmar sig, men Paul tvingar dansarna att repetera trots att de har blivit lovade ledighet. Claire försonas med Bryan och bestämmer sig för att resa hem över högtidshelgen. Kiira kämpar med sitt missbruk.

  Viaplay
  C More
 • Avsnitt 7 - Full Dress
  Dans, Drama, S1:A7

  Mia får besök på sjukhuset av Claire som visar henne sitt stöd. Först efteråt får Claire veta att hennes kollega lider av en allvarlig sjukdom. Kiira får allt svårare att hemlighålla sin fotskada. Claire hamnar i konflikt med Paul.

  Viaplay
  C More
 • Avsnitt 8 - Scorched Earth
  Dans, Drama, S1:A8

  Claire och Romeo talar ut och gör sig redo för den stora premiärdagen. In i det sista är det dock osäkert om Kiira kan medverka i uppsättningen. Bryan fattar ett beslut som påverkar hans framtid.

  Viaplay
  C More