vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Gangs of New York

Dela
Stadsdelen Five points i 1860-talets New York är den farligaste plasten i världen. Hit kommer Amsterdam Vallon för att hämnas sin fars död. Ledaren för ett av stans gäng är ansvarig för faderns död, och Vallon ämnar infiltrera ligan.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Gangs of New York

Annons
Betygsätt Gangs of New York
40
9
Från kritikerna

3.8 av 5 Kritikers samlade betyg 16 recensioner

  • ...teater och mytologi.

  • ...en episk, ambitiös och makalöst välgjord film som präglas av den autentiska tidskänslan och de briljanta skådespelarna.

  • ...ett bra gangsterdrama, med en välskriven berättelse och bra skådespelarinstatser.

  • Every resident in the whole, grimy mosaic of Scorsese's Olde Big Apple -- the thieves and the reformers, the poor and the dirt-poor -- knows how to needle the guy next to him.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer