vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Gangster Squad utspelar sig i slutet av 40-talet i ett korrupt Los Angeles. Staden kontrolleras helt av maffialedaren Mickey Cohen och LAPD tillsätter en hemlig styrka ledda av John O'Mara för att förgöra maffialedarens imperium.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Gangster Squad
86
7
Från kritikerna

2.5 av 5 Kritikers samlade betyg 30 recensioner

  • ...en genrefilm by the book där männen är hårda, spriten mörk och kvinnorna kurviga.

  • ...är en riktigt läckerbit till 40-talsnostalgi vars stabila tempo och suveräna ensemble gör att man snabbt förlåter dess få brister.

  • Det är en imponerande skådespelarensemble som samlats för att försöka göra den här gangsterhistorien rättvisa.

  • ...har allt man kan önska sig av en maffig maffiafilm och fyller tomrummet inom vad som varit en borttinad genre, hittills.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer