vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Polischef Brody allierar sig med en ung havsforskare och den färgstarke hajfiskaren Quint i en jakt på liv och död för att förgöra den tre ton tunga vithaj som sprider skräck och fasa i en liten badort.

Upphovsland: USA

Dela
Mer äventyr? Kolla här...sektionspartner

Streama Hajen

Annons
Netflix
Prenumeration
Betygsätt Hajen
268
36
Från kritikerna

5.0 av 5 Kritikers samlade betyg 11 recensioner

  • Spielberg lyckas med konsten att kombinera en riktigt spännande skräckfilm med ett starkt äventyrsdrama uppstyrt av trovärdiga, intressanta karaktärer.

  • ...an astonishingly effective thriller built on a very primal level: fear.

  • Don't listen to the cynics who claim the shark looks iffy now. This is a suspense classic that leaves teeth-marks.

  • The shark has been so thoroughly established, through dialogue and quasi-documentary material, that its actual presence is enhanced in our imaginations by all we've seen and heard.

  • This film remains a classic horror movie that transcends the genre and the time in which it was released, and rightfully so.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer