vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Håll masken
Keeping Up Appearances

...

Storbritannien
Sitcom
0
0

Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Dessvärre kan hon alltid räkna med att hennes övriga familj kommer att ställa till det.
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 5
 • Avsnitt 1 - The Senior Citizens' Outing
  Sitcom, S5:A1

  Till kyrkoherdens förfäran anmäler sig Hyacinth frivilligt till att följa med en pensionärsgrupp på utflykt till havet. När en pensionär blir alltför närgången inser Hyacinth att hon har tagit sig vatten över huvudet.

 • Avsnitt 2 - En mödosam maskerad
  Sitcom, S5:A2

  Hyacinth är bekymrad över att inbjudningskortet till borgmästarens maskerad inte har kommit. Men Richard är mer orolig över hennes planer på att spöka ut honom till Ludvig XIV i silkesstrumpor.

 • Avsnitt 3 - På den säkra sidan
  Sitcom, S5:A3

  Hyacinth är på ovanligt gott humör, vilket gör Richard misstänksam. Men så inser han att han har glömt bort att det är deras bröllopsdag och att Hyacinth strålar på grund av förväntningarna på den present hon tror att hon ska få av honom.

 • Avsnitt 4 - En perfekt picknick
  Sitcom, S5:A4

  När Richard och Hyacinth promenerar på en idyllisk flodstrand får Hyacinth en lysande plan. Hon ska anordna en picknick vid flodstranden, lika elegant som hennes middagar med levande ljus.

 • Avsnitt 5 - Skidor i kors
  Sitcom, S5:A5

  Hyacinth ger Richard ett par slalomskidor i födelsedagspresent. När Richard vägrar att använda dem föreslår Hyacinth att han åtminstone kan köra omkring med skidorna på takräcket för att göra intryck på grannarna.

 • Avsnitt 6 - Loppisfyndet
  Sitcom, S5:A6

  Hyacinth är eld och lågor över att få mingla med aristokratin på en auktion. Richard oroar sig mest för att Hyacinth ska ropa in dyra och onödiga saker.

 • Avsnitt 7 - Hinder på vägen
  Sitcom, S5:A7

  Hyacinth är fast besluten att vara med i Emmets uppsättning av The boyfriend. Hon bjuder därför in honom och Elizabeth på kaffe, för att sedan brista ut i små smakprov på kupletter från 1920-talet.

 • Avsnitt 8 - Grillfesten
  Sitcom, S5:A8

  Trots att samtliga roller i musikalen redan är tillsatta utgår Hyacinth från att Emmet helt enkelt är för blyg för att erbjuda henne en roll. Hon beslutar sig för att öka hans mod genom att bjuda in honom till en storslagen buffé.

 • Avsnitt 9 - Hästkrafter
  Sitcom, S5:A9

  Hyacinth blir djupt kränkt när hon går miste om förstapriset i en lokal hantverkstävling. Förnedringen blir än värre av att vinnaren är en kvinna som tidigare skämt ut sig på en av Hyacinths middagsbjudningar.

 • Avsnitt 10 - En perfekt värdinna
  Sitcom, S5:A10

  Hyacinth bestämmer sig för att dela med sig av sina kunskaper som den perfekta värdinnan och sätter in en annons i den lokala tidningen. Men de som ringer verkar ha missförstått och efterfrågar helt andra tjänster.

 • Avsnitt 11 - Julspecial
  Sitcom, S5:A11

  Hyacinth organiserar en föreställning med titeln Vår stad under inbördeskriget. Naturligtvis ger hon sig själv huvudrollen som drottning Henrietta Maria och tilldelar diverse medlemmar i sin familj övriga roller.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy