vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Drama, Thriller

Hamilton

6.8 IMDbSverige

Den unge agenten Carl Hamilton återvänder till Sverige efter en mångårig Navy SEAL-utbildning i USA. Samtidigt skakas Stockholm av en rad terrorattacker.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, Thriller, S1:A1

  I kölvattnet av en serie bombningar och cyberattacker i Stockholm kämpar SÄPO för att hitta organisationen bakom dåden. Samtidigt återvänder unge Carl Hamilton till Sverige efter många års hemlig utbildning i USA.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Drama, Thriller, S1:A2

  Hamilton reser hem till Sverige samtidigt som Kristin och Birger gör framsteg i jakten på terroristerna. DG och hans kollega Astrid försöker ta reda på hur mordet i Ryssland kan vara kopplat till terrordådet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, Thriller, S1:A3

  Hamilton påbörjar sitt arbete hos Säpo, till Kristins stora förtret. Han bekantar sig snabbt med Birger som hjälper honom att ta reda på att Norling har gömt hemlig information i en förvaringslokal.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, Thriller, S1:A4

  Kristin och Hamilton åker till Hamburg för att bistå den tyska underrättelsetjänsten BND i jakten på terroristerna, som spårats till staden efter att ha smitit från fartyget.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, Thriller, S1:A5

  Haig ger Hamilton en order han omöjligt kan utföra. Kristin får problem privat när äktenskapet knakar i fogarna. Hamilton och Sonja beger sig iväg till hennes stuga och kan äntligen koppla av, men en överraskning väntar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, Thriller, S1:A6

  Hamilton söker upp Sonja för att avslöja sanningen, men deras möte avbryts i förtid. Hamilton samarbetar med Birger i jakten på nya bevis, men när ett avtalat möte går snett måste han försöka fly från sina resursstarka fiender.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Drama, Thriller, S1:A7

  Hamilton hamnar i ett förhörsrum med Kristin medan Säpo kallar till presskonferens för att informera allmänheten om hans inblandning i terrordåden. DG fattar ett omvälvande beslut när Säpo tömmer ur OP5:s lokaler.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Drama, Thriller, S1:A8

  Hamilton reser till Ukraina i hopp om att finna ny information, helt ovetande om att Haigs torpeder är honom hack i hälarna. DG bestämmer sig för att omvärdera sin avskedsansökan efter en påhälsning från Säpo.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Drama, Thriller, S1:A9

  Stockholm utsätts för en ny, massiv cyberattack och landets medier spammas av prefabricerade artiklar om terrordåd som ännu inte skett. Allt kulminerar i en brutal uppgörelse mellan Haig och Hamilton.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10 - Hamilton del 10
  Drama, Thriller, S1:A10

  På initiativ av CIAs Texas Slim får Carl Hamilton i uppdrag att stoppa ett försök att smuggla ut en kärnvapenladdad missil från Ryssland via Sverige. Hamilton och hans kollega Åke Stålhandske tar sig med fyra man till den ryska tundran för att stoppa försöket.

  TV4 Play