vidare till tv.nu
Havets hjältar

Havets hjältar

Dokumentär, Reality • Sverige

I Sjöpolisen följer vi 60 sjöpoliser i Stockholms och Göteborgs skärgård och några av de tusentals frivilliga inom Sjöräddningssällskapet som varje dag får rycka ut med en hjälpande hand.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - En berusad man kör in i bergvägg
  Dokumentär, Reality, S1:A1

  Sjöpolisen i Nacka rycker ut efter att en berusad man kört in i en bergvägg och två barn hamnat i vattnet. Sjöräddningssällskapet från Dalarö rycker ut då en kvinnas liv är i fara och polisens dykenhet söker efter en försvunnen person.

 • Avsnitt 2 - Livlös person hittas på strand.
  Dokumentär, Reality, S1:A2

  En livlös person har hittats av badgäster på en strand. En brand utbryter på en småbåt och en person är skadad. Fara för liv föreligger när en båt ligger och driver mot klipporna, och en familj får ta farväl av en kär familjemedlem.

 • Avsnitt 3 - Lyxbåt på grund
  Dokumentär, Reality, S1:A3

  Efter ett larm om inbrott på ett skyddsobjekt får Sjöpolisen tag på två efterlysta personer, och i deras båt hittas även droger. En man hittas allvarligt skadad på en bro och Sjöräddningssällskapet försöker rädda en lyxbåt som gått på grund.

 • Avsnitt 4 - Far & dotter i sjönöd
  Dokumentär, Reality, S1:A4

  En far och hans dotter råkar i sjönöd på västkusten. Sjöräddarna rusar till undsättning under dramatiska förhållanden med fem meter höga vågor. Sjöpolisen i Nacka hittar stöldgods på båtarna i en känd pirathamn i Stockholm.

 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Reality, S1:A5

  Det är fest på bryggorna i Smögen när det som inte får hända händer - en berusad kvinna ramlar i vattnet. En kvinna har fallit från ett tak i skärgården, och under midsommardagen hamnar sjöpolisen från Göteborg mitt i ett blodigt krogslagsmål.

 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Reality, S1:A6

  I Sjöpolisen följer vi 60 sjöpoliser i Stockholms och Göteborgs skärgård och några av de tusentals frivilliga inom Sjöräddningssällskapet som varje dag får rycka ut med en hjälpande hand.

 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Reality, S1:A7

  En av SL:s båtar ligger och driver nära Djurgården mitt i Stockholm och räddningsaktionen blir dramatisk. Sjöpolisen startar en stor sökinsats efter att en ung kvinna rapporterats försvunnen.