vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Striden mellan två män på varsin sida om lagen. Neil McCauley är en tjuv - en av de bästa. Han och hans team imponerar till och med på detektiven Vincent Hanna. Det blir hans mål i livet att sätta dit McCauley.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Heat
209
33
Från kritikerna

4.0 av 5 Kritikers samlade betyg 9 recensioner

  • Michael Manns ”Heat” bränner fortfarande till.

  • Filmen håller förvånansvärt bra i dag, minus mobiltelefonerna, och är självklart kandidat till fredagsunderhållning med polarna.

  • Ett stycke filmhistoria och ett mystiskt skimmer om mötet mellan den store Al Pacino och den kanske ännu större Robert De Niro.

  • ...an extraordinarily intelligent, stylish, violent, realistic study of moral decay and human nature in the City Of Angels...

  • Reynolds is good in the movie's more sustained scenes, showing toughness and weariness and a certain wry humor. The movie is a reminder that he can be a very effective movie actor.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer