vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
I en nära framtid i Los Angeles lever Theodore. Med hjärtat krossat efter att ha avslutat ett långt förhållande blir han fascinerad av ett nytt, avancerat operativsystem som sägs vara både intelligent och ha ett eget medvetande, Samantha.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Her

Annons
Netflix
Prenumeration
Betygsätt Her
35
14
Från kritikerna

3.9 av 5 Kritikers samlade betyg 33 recensioner

  • Joaquin Phoenix, som dominerar varenda scen, spelar den beigegrå kontorsanställde Theodore, som hjälper folk med att skriva brev till sina nära och kära.

  • Med Her hittar han helt rätt emotionellt och lyckas tillsammans med sin huvudrollsinnehavare Joaquin Phoenix gjuta varma känslor i storyn om en mans jakt på kärlek och trygghet i sitt artificiella liv.

  • Jag lämnar salongen med en melankolisk axelryckning – och längtan efter en framtid där jag kan ta mig en drink med ett trasigt operativsystem och en dysfunktionell robotdammsugare.

  • …skruvat, men samtidigt stilrent och intressant.

  • …berör på riktigt.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer