vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Michael är en ökänt hård domare som sällan dömer någon till lägre straff än 10 år. En dag förändras allt när han återser Ditte som kommer in på jurytjänst. Sex år tidigare träffade Michel Ditte när han låg på sjukhuset och hon var narkosläkare. Michael förälskade sig i Ditte och hon var kanske den enda kvinna han någon förälskat sig i.

Upphovsland: Frankrike

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Hermelinen
0
0
Från kritikerna

2.9 av 5 Kritikers samlade betyg 5 recensioner

  • ...Fabrice Luchini, som med sin gedigna scenerfarenhet från de stora franska klassikerna är som klippt och skuren för rollen som den teatrale Racine.

  • En romantisk komedi som varken är rolig eller romantisk utan istället nästan outhärdlig i sin gråa realism och torrhet. Men också finstämd, mysig och feelgood. Ingenting är magiskt och skimrigt, men ändå romantiskt och pirrigt.

  • Filmens första halva är skickligt berättad med snygga närbilder och Christian Vincent ska ha beröm för hur han lyckas ge samtliga jurymedlemmar liv och karaktär.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy