vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Hobbit - En oväntad resa
The Hobbit: An Unexpected Journey

Dela
Hoben Bilbo är på väg österut tillsammans med 13 dvärgar och trollkarlen Gandalf. Deras mål är att återta en stulen skatt vaktad av draken Smaug. Under resans gång träffar Bilbo på varelsen som kommer att förändra hans liv för alltid, Gollum.

Upphovsland: USA, Nya Zeeland

Dela
Mer äventyr? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Hobbit - En oväntad resa
218
25
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 36 recensioner

  • Det är bitvis en hisnande tur genom spektakulära miljöer och horder av vättar, stentroll, vanliga troll, orcher och drakar.

  • Datoranimeringarna, kameratricken och övriga specialeffekter är om möjligt än mer häpnadsväckande i Hobbit... än i de tre tidigare filmerna. Därtill är det rafflande, roligt - och mycket rörande.

  • Martin Freeman är en underbar Bilbo och underhållningsfaktorn är inte så dum när hobbiten ger sig i väg för att leta drakguld med tretton dvärgar och Gandalf i släptåg.

  • ...en tekniskt raffinerad åktur mellan hisnande effekter.

  • ...det är Gollums återkomst (eller snarare tvärtom tidsmässigt) som är den stora behållningen här.

Klipp från Hobbit - En oväntad resa

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer