vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Hotell Transylvanien - sv.tal
Hotel Transylvania

Dela
Hotell Transylvanien är Greve Draculas femstjärniga hotell där monsterfamiljer kan vila upp sig utan att bli störda av människor. För att fira sin dotter Mavis hundraartonde födelsedag har Dracula bjudit in celebriteter.

Upphovsland: USA

Dela
Mer animerat? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Hotell Transylvanien - sv.tal
4
0
Från kritikerna

2.5 av 5 Kritikers samlade betyg 29 recensioner

  • ...en film späckad med vuxenorienterade skämt, snygg 3D (utan fjanteffekter) och bra, modern musik.

  • När hans dotter fyller 118 år, vill hon upptäcka världen utanför. Det gör Dracula allt för att hindra. Olyckligtvis dyker den unga människan Jonatan upp. Och Draculas dotter blir förälskad.

  • Skämt och känslor för en mellanstadiepublik, med zombies, Frankenstein, ett varulvspar och deras stinkande flock vargungar.

  • ...en av de få animerade filmer som jag hellre skulle se dubbad än med originalröster; Kim Sulocki med följe gör ett utmärkt inlevelsefullt jobb.

  • Snygga animationer och hyfsat medryckande...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer