vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

I Feel Pretty

Dela
Renee Bennett vet hur det känns att inte sticka ut tillräckligt bland alla coola människor i New York. En dag slår hon i skallen rejält och tuppar av. När hon vaknar upp känner hon sig som en helt annan tjej än den hon är, och hennes självförtroende växer i kvadrat. Det är bara det att i alla andras ögon är hon exakt samma person som förr...

Upphovsland: Kina, USA

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt I Feel Pretty
18
23
Från kritikerna

2.2 av 5 Kritikers samlade betyg 16 recensioner

  • Jag har aldrig i hela mitt femtioåriga liv identifierat mig så mycket med en rollfigur som jag gör med Amy Schumers Renee Bennett i ”I feel pretty”.

  • I feel pretty är en romcom som är lika bra på romen som på comen.

  • ...fenomenalt humormaterial.

  • Jo, visst skrattar man. Amy är liksom Amy och scenerna mellan henne och Rory Scovel (ragget på kemtvätten) bjuder på både värme och humor.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer