vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

I Give It a Year

Dela
Nat och Josh träffas på en fest och blir blixtförälskade trots alla sina olikheter. Sju månader senare gifter de sig trots att ingen tror på deras äktenskap och mycket riktigt så dröjer det inte länge förrän äktenskapet sätts på prov.

Upphovsland: Storbritannien

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt I Give It a Year
23
27
Från kritikerna

2.8 av 5 Kritikers samlade betyg 20 recensioner

  • ...är hårdare, bättre, snabbare och starkare än annat mittfårekomiskt på repertoaren, samtidigt som den i grunden är snäll och gullig. Detta är, helt enkelt, din biljett till en glad kväll.

  • Allra roligast är Ricky Gervais-polaren Stephen Merchant i en biroll, som brudgummens best man. Enbart hans manschauvinistiska bröllopstal är värd biobiljetten!

  • Merchant är som vanligt hysteriskt underhållande, hans enastående timing och knappt byxmyndiga framtoning förgyller varje ruta han medverkar i; och de är rätt många.

  • ...är som en lite grövre Hugh Grant-film. Jämfört med en traditionell romcom är upplägget aningen mer vågat, upplägget inte lika förutsägbart och skratten följs av en släng av dåligt samvete.

  • Här missas inga av de situationer som manusförfattare älskar: jättebröllop, julfirande hos svärföräldrar, möte med före detta, firmafest, jobbflirt, o s v...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer