vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

In the Valley of Elah

Dela
Hank Deerfield, själv med bakgrund i det militära, får hjälp av kriminalaren Emily Sanders att utreda vad som hänt hans son Mike, som försvann kort efter han kommit tillbaka ifrån kriget i Irak.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama In the Valley of Elah

Annons
Betygsätt In the Valley of Elah
5
0
Från kritikerna

3.4 av 5 Kritikers samlade betyg 23 recensioner

  • Tempot är lugnt men obevekligt, han vet hela tiden exakt vart historien är på väg och visar precis så mycket som krävs för att nå dit.

  • ...lyckas ändå väva ihop kriget med den amerikanska vardagen...

  • Lite spänning, men framför allt två suveränt utmejslade personporträtt, få kan som Jones med små, små medel gestalta en person som är som en tryckkokare på väg att känslomässigt explodera.

  • Det makliga tempot och väldigt avdramatiserade sättet att närma sig filmens egentliga tema är filmens styrka.

  • Oscarvinnande regissören Paul Haggis låter gamla testamentets Samuelsbok stå som bakgrund till den lilla människans strid mot militär korruption och jakten efter sanning, hur hemsk den än må vara.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer