vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Jumanji: Welcome to the Jungle

Dela
Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas om och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. De antar spelfigurernas personor: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare, sportfånen Fridge förvandlas till ett geni, den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor och den väna Martha transformeras till en tuff krigare. De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna - det är att överleva.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Jumanji: Welcome to the Jungle
159
35
Från kritikerna

3.1 av 5 Kritikers samlade betyg 15 recensioner

  • ...ett spännande ”Indiana Jones”-doftande actionäventyr.

  • Ett kul och fartfyllt äventyr...

  • ...ett kul och fartfyllt djungeläventyr.

  • ...den perfekta familjefilmen...

  • ...en äventyrlig färd som bjuder på skratt från början till slut. Det är en härlig och spännande berg- och dalbana som har allt du söker i denna typ av film, och lite till.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer