vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Känn ingen sorg

Dela
Pål drömmer om att få jobba med musik. Men hans farfar Rolle tycker att det vore bättre att Pål skaffade sig ett riktigt arbete. En dag dyker Prinsessan Eva upp som en virvelvind i sommarnatten och fångar Påls uppmärksamhet.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Känn ingen sorg
37
35
Från kritikerna

3.2 av 5 Kritikers samlade betyg 12 recensioner

  • Hursomhelst kommer Känn ingen sorg att gå som tåget i Göteborg.

  • Göteborg har aldrig varit vackrare där filmkameran flyter fram från fiskehamnen via Älvsborgsbron och in i bohemiska lägenheter.

  • ...som helhet lyckas Känn ingen sorg med sitt syfte: att omvandla energin och den yviga berättarlusten hos artisten Hellström till ett känslostarkt filmiskt fyrverkeri.

  • Om man känner något efter en visning av den här Håkan Hellström-tributen så är det inte sorg. Man småkluckar istället ut i sommarkvällen, upplyft av en lättviktig men spirituell musikkomedi...

  • ...en härligt livsbejakande historia, fylld av humor, kärlek, en del svärta, suveränt skådespeleri och - naturligtvis - massor av underbar musik.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer