vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Kapningen

...

Sverige
DramaThriller
0
0

Ett flygplan på väg från Stockholm till San Francisco visar sig vara i fara när ett meddelande dyker upp i cockpit - planet kommer att sprängas om inte de okända kaparnas krav uppfylls. Fredrika Bergman, som arbetar på Justitiedepartementet, återförenas med den legendariske kommissarien Alex Recht för att tillsammans med SÄPO-agenten Eden Lundell lösa den desperata situationen.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Drama, ThrillerSäsong 1, S1:A1

  Fredrika Bergman, som arbetar på Justitiedepartementet, blir indragen i utredningen av ett kapat flygplan. Samtidigt visar sig planets andrepilot Erik vara son till hennes före detta chef, den legendariske utredaren Alex Recht.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Drama, ThrillerSäsong 1, S1:A2

  I ett försök att vända planet övertygar Alex sin son att gå bakom ryggen på sin kapten, Karim. Fredrika besöker den häktade professorn Said Khelifi, vars frigivning är ett av kaparnas krav, samtidigt som hon får ny information om Operation Tennyson.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, ThrillerSäsong 1, S1:A3

  Erik tar hjälp av Osman för att ta sig ner i planets lastutrymme, där de under enorm press tvingas undersöka en misstänkt bomb. Fredrika börjar tvivla på Said Khelifis skuld när hon uppdagar märkliga omständigheter kring hans gripande.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, ThrillerSäsong 1, S1:A4

  Erik och Osman försöker desperat att ta sig in i cockpit utan att sprida oro bland passagerarna. Karim blir huvudmisstänkt och samtidigt som Alex försöker lokalisera hans familj gräver Fredrika vidare i Edens mystiska förehavanden.

  Tele2 Play
  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, ThrillerSäsong 1, S1:A5

  Ett flygplan på väg från Stockholm till San Francisco visar sig vara i fara när ett meddelande dyker upp i cockpit - planet kommer att sprängas om inte de okända kaparnas krav uppfylls.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, ThrillerSäsong 1, S1:A6

  Planets bränsle är på väg att ta slut och Alex kämpar för att tala kaparen till rätta. Fredrika upptäcker en koppling mellan Adam och Said Khelifi, i samma stund som han släpps ut ur häktet, och Eden ställs inför ett tufft beslut.

  TV4 Play
  C More
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy