vidare till tv.nu
ANNONS
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner

DokumentärNatur

Karl Fredrik på Österlen

Sverige

I det här blomstrande programmet följer vi med trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson till hans vackra 1600-talsgård Eklaholm på Österlen. Här får vi njuta av bländande blomsterprakt och inspireras av Karl Fredriks passion för växter och blommor.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Natur, S3:A1

  Våren har kommit och Karl Fredrik binder en vacker kärleksbukett till Petter. Paret tar tag i köksträdgården som behöver renoveras. De bygger en varmbänk och ser till att frön kommer i jorden. Påskfirande i orangeriet blir det också.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Natur, S3:A2

  Karl Fredrik och Petter har förlovat sig vilket såklart ska firas! Dessutom anländer en lastbil fylld av citrus, olivträd och andra härliga medelhavsväxter. Karl Fredrik skapar ett arrangemang av fallfrukten. Och så bjuds det på valborgsfestligheter.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Natur, S3:A3

  Värmen har kommit till Österlen! Petters köksträdgård är äntligen klar och det är dags att fylla dammen med guldfiskar. Paret åker till Mandelmanns för att fiska upp några hyresgäster. Ett gäng sticklingar och lökar blir en fin bukett till Gustav.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Natur, S3:A4

  Midsommar firas bäst på stranden tycker Karl Fredrik och är i full gång med förberedelserna. Han gör en midsommarstång av solrosor och binder en ljuvlig krans av prästkragar, blåklint och rosor. Som grädde på moset väntar ett hemligt bröllop.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Natur, S3:A5

  Det blir mängder av guld och glitter och rosa blomster när Karl Fredrik förbereder en stor lyxig kärleksfest med dragshow. En enorm blomsterregnbåge av 5 000 nejlikor till Europride i Malmö/Köpenhamn står också på agendan.

 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Natur, S3:A6

  Vännerna Erika och Johan ska gifta sig och pelargången ska piffas upp med inspiration från Alice i Underlandet. Petter lyfter undan gjutjärnsstatyer och Karl Fredrik skapar en hängande trädgård. Björn Ranelid får äran att viga brudparet.

 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Natur, S3:A7

  Skördetiden är här och mästerkocken Crister Svantesson gör ett välsmakande besök på Eklaholm. Karl Fredrik och Petter plockar svamp. Ett päronträd ska spaljeras på skånskt vis. Dessutom finns det planer på en djungel i biblioteket.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer