vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Natur

Karl Fredrik på Österlen

Sverige

I det här blomstrande programmet följer vi med trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson till hans vackra 1600-talsgård Eklaholm på Österlen. Här får vi njuta av bländande blomsterprakt och inspireras av Karl Fredriks passion för växter och blommor.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Natur, S2:A1

  Våren har kommit till Österlen och byggare Dahlman kommer på besök för att sätta igång med alla Karl Fredriks planer för året. Karl Fredrik och Petter tar en promenad i skogen och tittar på vitsippor som Karl Fredrik samlat på som ung.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Natur, S2:A2

  Försommaren är här och tulpanerna blommar. För Karl Fredrik är det dags att renovera innergården och flytta växthuset. Vi får en lektion i pelargonier och dahliaknölar och Karl Fredrik binder en vacker bukett av pioner. Sen blir det AW och bad.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Natur, S2:A3

  Vännerna Marie och Gustav Mandelmann kommer för att fira midsommar på Eklaholm. De kämpar med att få upp flaggstången och smyckar Marie i blomster. Karl Fredrik besöker kriminalvårdsanstalten i Tygelsjö där internerna arbetar med växter.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Natur, S2:A4

  Den fantastiska innergården ska invigas med pompa och ståt och hela Eklaholm har fullt upp att få allt klart. Karl Fredrik visar hur han skissar sin vision av växtligheten på innergården, planterar rosor längs med söderväggen och gör balkonglådor.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Natur, S2:A5

  Det är dags att dra igång nästa stora projekt - pelargången. Mitt i allt växer en tanke, kanske håller Karl Fredrik och Petter på att växa ur Eklaholm? Men först och främst är det personalfest vid åkerkanten, i tusen och en natt-tema.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Natur, S2:A6

  Medan pelargången och Östra sidan tar form, börjar Karl Fredrik arbeta på woodlandpartiet. Petter har fått i uppdrag att vara Dagens DJ på P4 Kristianstad, men det visar sig att han inte alls valt riktigt Karl Fredriks typ av musik.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Natur, S2:A7

  Jakten på en ny gård drar vidare, och paret tittar på en gård där de båda ser möjligheter. Hemma på Eklaholm har Karl Fredrik skymtat en mård och oroar sig för hur den ska komma överens med Leo och JC. Och så ska pelargångens boulebana invigas.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Natur, S2:A8

  Hösten har kommit till Österlen, och det är hög luft när Karl Fredrik dricker sitt morgonkaffe. Det är dags att ta itu med ett uppdrag som han och Petter fick under sommaren - ett hotellrum skall renoveras i Karl Fredrik-stil.

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer