vidare till tv.nu

Karl Fredrik på Österlen

Dokumentär, Natur • Sverige

I det här blomstrande programmet följer vi med trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson till hans vackra 1600-talsgård Eklaholm på Österlen. Här får vi njuta av bländande blomsterprakt och inspireras av Karl Fredriks passion för växter och blommor.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Episod 1
  Dokumentär, Natur, S1:A1

  Sommaren har kommit till Österlen och Karl Fredrik presenterar sina storslagna planer för byggare Dahlman. Han ger sig också i kast med att piffa till en fest och visar hur trista rosor från bensinmacken kan bli en underbar lyxbukett.

  C More
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Natur, S1:A2

  Mitt i den skånska natten hoppar Karl Fredrik in i bilen och styr kosan mot Köpenhamns blomstermarknad för att hinna köpa de allra finaste dahliorna. Väl hemma på Eklaholm pysslar han om ett fikonträd och fixar buketter och dekorationer till en fest.

 • Avsnitt 3 - Episod 3
  Dokumentär, Natur, S1:A3

  Det blir hortensior på både längden och tvären då Karl Fredrik bygger om stora entrén till en hortensiatrappa. Han gör en vacker krans och bjuder på en första hjälpen-kurs för hortensior. Dessutom firar Karl Fredrik och Petter fem år tillsammans.

  C More
 • Avsnitt 4 - Episod 4
  Dokumentär, Natur, S1:A4

  Hösten är här och det nya orangeriet ska invigas, men ett sent bygglov och ösregn gör att det ser mörkt ut och Karl Fredrik är på väg att bryta ihop. Tur att några dahliaknölar och en vacker höstbukett håller honom sysselsatt.

  C More