vidare till tv.nu
Se trailer
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama, Mysterium

Keeping Faith

7.1 IMDbStorbritannien

Om gränslös kärlek, lögner och desperation. När Faiths man försvinner spårlöst förändras allt.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Drama, Mysterium, S3:A1

  18 månader har passerat och skilsmässan från Evan är nästan klar. Faith har precis tagit sig an en ny klient och känner gott hopp om framtiden när en destruktiv person från det förflutna plötsligt dyker upp och hotar att förstöra allt.

 • Avsnitt 2
  Drama, Mysterium, S3:A2

  Faith är bekymrad över Roses olycksbådande återkomst, men gör sitt bästa för att fokusera på Osians fall. Evan granskar varje steg Faith tar i hopp om att få ett övertag i vårdnadstvisten och Steve brottas med sina skuldkänslor.

 • Avsnitt 3
  Drama, Mysterium, S3:A3

  Faith är så upptagen med att hjälpa Mike och att hålla Rose borta från sin familj att hon inte inser hur djupt skilsmässan har påverkat hennes barn. Alys hamnar i problem med polisen och Rose iscensätter sin mörka plan för att sätta dit Evan.

 • Avsnitt 4
  Drama, Mysterium, S3:A4

  Faith och Cerys argumenterar för Osians sak i London och Faith möter upp en vän från det förflutna för att få reda på mer information om Rose. Tom blir anförtrodd med en välbevarad hemlighet och Steve vinner förtroende hos Alys.

 • Avsnitt 5
  Drama, Mysterium, S3:A5

  Faith fortsätter att ignorera sin mors försoningsförsök. Den missnöjda Rose inleder nästa fas i sin plan, vilket sätter både Steves och Evans framtid på spel. Tiden håller på att rinna ut för Osian och Mike tvingas till ett tufft beslut.

 • Avsnitt 6
  Drama, Mysterium, S3:A6

  Faith måste kämpa för allt hon håller kärt när hennes hämndlystna mamma slår till igen. Det hela utmynnar i en dödlig uppgörelse och Faith försöker hantera insikten om att livet aldrig mer kommer att bli sig likt.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer