vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Killing Ground

Dela
Ian och Sam åker ut i den australiensiska vildmarken för att campa och få lite ensamtid. De hittar en isolerad och vacker plats vid en liten sjö som verkar perfekt, förutom att någon annan haft samma tanke och redan satt upp sitt tält. Snart upptäcker de en fasansfull mordplats och deras campingtur förvandlas till en kamp för överlevnad.

Upphovsland: Australien

Dela
Mer skräck? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Killing Ground
0
0
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 4 recensioner

  • Regissören/manusförfattaren Damien Powers långfilmsdebut är en otäck, obehaglig film man inte lätt skakar av sig. Inte för allas smak men stark spänning för den som är på rätt humör.

  • Structured with a cruel precision, written and acted with a persuasive naturalism, this disturbing Australian survival thriller won’t appeal to everyone.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy