vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
"Love Actually" är en romantisk komedi från 2003, regisserad av Richard Curtis. Filmen är känd för sin ensemble av skådespelare, där vi ser bland annat Hugh Grant, Liam Neeson, Keira Knightley, Colin Firth, Emma Thompson och många andra. Handlingen i filmen utforskar flera olika kärlekshistorier som utspelar sig under julsäsongen i London. Dessa historier varierar från den nyvalde premiärministern som blir förälskad i en av sina anställda, till en man som försöker hjälpa sin styvson att navigera genom tonårsproblemen och hitta kärlek. Filmen belyser olika aspekter av kärlek, inklusive kärleken mellan föräldrar och barn, syskonkärlek, platonisk vänskap och romantisk kärlek. "Love Actually" bjuder på humor, hjärtskärande ögonblick och en kärleksfull julstämning. "Love Actually" har sedan premiären blivit en klassisk julfilm och det har byggts upp en trogen följarskara över åren, vilket gör den till en given film under julen för många.

Upphovsland: Storbritannien

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Love Actually
279
55
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 18 recensioner

  • Filmen är full av humor och kärlek, så bjud med Dig någon Du tycker om och se ”Love Actually” i vinter. En perfekt dejtfilm, som dessutom garanterat får Dig i julstämning – missa den inte!

  • Filmen är en ohämmad hyllning till kärleken, den är som en rysk docka där man tar bort ett kärlekslager och hittar ett till och sedan ytterligare ett.

  • En lysande romantisk komedi. Många bra skådisar och ett manus som trots ytligheten håller. Klart sevärd!

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer