vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Mama

Film
Skräck
Thriller
Dela
Film
Skräck
Thriller
66
9
Två flickor försvann spårlöst in i skogen efter att deras mamma mördades. Flera år senare hittas de av sin farbror Lucas och hans flickvän. Frågan är bara om flickorna är de enda gästerna som paret välkomnat in i sitt hem.

Upphovsland: Kanada, Spanien

Film
Skräck
Thriller
Dela
Mer skräck? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Mama
66
9
Från kritikerna

2.9 av 5 Kritikers samlade betyg 29 recensioner

  • Samtidigt serveras oerhört effektiv skräck. Lågintensiv, långsam, krypande.

  • Alla vet väl att många föräldrar älskar sina barn mycket. I ”Mama” gäller det levande, såväl som döda, ickebiologiska mödrar, med eller utan malar och tatueringar.

  • Man vågar knappt tänka på vad som skulle hända ifall den här filmens snarstuckna titelfigur skulle haft vägarna förbi. Maken till överbeskyddande snedtändning får man nämligen leta efter.

  • Storyn bär vissa likheter med Daniel Radcliffe-skräckisen The Woman in Black men lyckas bättre än nämnda film, kanske just för att den rör sig mellan olika stilar och dessutom vågar vara lite äcklig också.

  • Utan tvekan gör de läckra effekterna, det fantastiska fotot och de rakt igenom fina rollprestationerna den här rysaren till en väldigt bra film.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy