vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Marriage Story

Dela
I Marriage Story får vi se två välbekanta ansikten i Scarlett Johansson och Adam Driver som spelar huvudrollerna i ett relationsdrama. Om ett äktenskaps upp- och nedgångar, om en familj som splittras och hittar tillbaks till varandra.
Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Marriage Story

Netflix
Prenumeration
Betygsätt Marriage Story
4
2
Från kritikerna

4.5 av 5 Kritikers samlade betyg 20 recensioner

  • ...vinnande egenartad, lite repetitiv, men samtidigt … alldeles, alldeles underbar.vinnande egenartad, lite repetitiv, men samtidigt … alldeles, alldeles underbar.

  • Underbara ”Marriage story” gifter ihop kris och romantik.

  • Även om man inte lever ett privilegierat showbiz-liv, är detta filmen med mycket hög igenkänningsfaktor för alla som genomgått en separation eller skilsmässa.

  • Regissören Noah Baumbah skildrar rent smärtsamt bra separationens alla faser, sönderfall och bitterhet.

  • ...riktigt trovärdigt skådespeleri...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer