vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Kat Valdez är ena halvan av musikvärldens sexigaste, mest explosiva kändispar, och den nya och heta superstjärnan Bastian är den andra halvan. Nu är de på väg att gifta sig inför en publik av hängivna fans i en ceremoni som ska streamas live över flera plattformar. Men när Kat får reda på att Bastian har varit otrogen mot henne med hennes assistent vänds hela hennes liv på ända. Medan den hemska sanningen sjunker in får hon ögonkontakt med en främling, ett ansikte i mängden.

Upphovsland: USA

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner

Streama Marry Me

Annons
Netflix
Prenumeration
Betygsätt Marry Me
4
4
Från kritikerna

2.9 av 5 Kritikers samlade betyg 14 recensioner

  • ...samtidigt slinker den ändå ned rätt lätt. För att främst Lopez har rätt mycket charm.

  • Bara drick ett glas (eller en flaska) cava, spara den kristalltäckta slöjan på din Bröllops-pinterest, stäng av hjärnan, och se fram emot att nynna ”marry me, marry me” resten av veckan.

  • Konceptet låter på förhand precis lagom dumt för att det ska fungera, vilket det också gör – mycket tack vare rutinerade skådespelare och några sköna kängor mot dagens mediemaskineri.

  • It’s well shot, well cast and gently amusing in the way of most glossy romcoms.

  • Lopez and Wilson have a nice, easygoing chemistry together and “Marry Me” has its moments of escapist romance. Most of the musical performances are catchy enough...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer