vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Den här serien skildrar en aldrig tidigare återgiven historia om kungafamiljens äventyr. Med bland andra Black Bolt, den gåtfulla överlägsna King of the Inhumans, med en röst så kraftfull att minsta viskning kan ödelägga en hel stad. Efter att Inhumans kungafamilj splittras av en militärkupp lyckas de nätt och jämnt fly till Hawaii, där de blir varse ett överraskande samspel mellan den grönskande världen och människorna runt omkring dem. Nu måste de hitta ett sätt att återförenas med varandra och återvända till sitt hem innan deras livsstil förstörs för all framtid.
Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner

Streama Marvel's Inhumans

Annons
Betygsätt Marvel's Inhumans
2
1
Från kritikerna

2.5 av 5 Kritikers samlade betyg 2 recensioner

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer