vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Maya grows up in a hive with strict rules, and has several conflicts with the Queen's royal adviser. When she learns the bees are about to fight with hornets, she sets out to prevent a nasty battle.

Upphovsland: Australien, Tyskland

Dela
Mer animerat? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Maya the Bee
0
0
Från kritikerna

2.8 av 5 Kritikers samlade betyg 4 recensioner

  • …en färggrann och väldigt bra film för förskolebarnen…

  • Främlingsfientlighet och rädsla för det okända, utstötthet och identitetssökande, vänskap och lojalitet, konflikthantering och flockbeteende behandlas på ett charmigt och färgglatt sätt…

  • för äldre barn är det också spännande att följa Maya, som med sin öppna, modiga attityd lyckas få vänner på de mest oväntade ställen.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer